TAJ MAHAL GRONINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3015 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taj Mahal Groningen. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 17:40 Heerlijke mixed grill, zoals altijd!
19 mei 2024 om 0:49 I ordered a few hours before I wanted it to be delivered. So how long it took for my food to arrive isn't accurate. The food was amazing. Best Indian food I've had from a restaurant.
17 mei 2024 om 20:24 Bestelling kwam te vroeg, beetje jammer als je de tijd aangeeft en het eten koud wordt. Eten was heerlijk verder
1 mei 2024 om 21:24 Prima!
27 apr 2024 om 22:20 Quite disappointed in the quality of the food. Also had a big piece of bone in my food.
21 apr 2024 om 22:17 Altijd betrouwbaar en goed. Ik bestel hier al zo’n 15 jaar en ik kan me niet heugen dat ze ook maar 1x hebben teleurgesteld. Hartelijk dank
21 apr 2024 om 18:42 Ik kreeg bij het tandoori gerecht maar een half bakje curry (met de andere helft rijst)! Ik was een heel bakje curry gewend, dus teleurgesteld.
17 apr 2024 om 23:18 Een super creatieve kok ! Allerlei subtiele verfijnde smaken naar mijn idee het beste aan smaken sensatie combi met allerlei verschillende voor en bij gerechtjes.
1 apr 2024 om 2:12 The curries are freshly made, as per Ramsay's instruction and are quite palatable. Prices are way up there, though. Apparently a sign o'the times.
30 mrt 2024 om 3:17 Het is duur (what isn't these days), maar de curries waren uitstekend; vers bereid zoals Ramsay het wenst en met precies de juiste pittigheid. Ook niet beknibbeld op de hoeveelheid vlees per bakje. Geen krimpflatie.
28 mrt 2024 om 21:54 Mixgrill besteld was super
27 mrt 2024 om 22:17 Maaltijd was goed warm en erg lekker. Ook royale portie