TAJ MAHAL GRONINGEN

TAJ MAHAL GRONINGEN Indiaas Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2496 beoordelingen
15 apr 2021 om 23:30 Ontzettend lekker eten. Het duurde erg lang zoals aangegeven maar dan heb je ook echt wat!
14 apr 2021 om 20:25 Aanrader!
14 apr 2021 om 18:24 Heerlijk gegeten!
7 apr 2021 om 10:26 Wederom perfect!
3 apr 2021 om 20:26 Gisteren had ik een butterchicken, biryani vega en pakura curry besteld. Met naan uiteraard. Porties waren ruim en dus lekker kunnen nagenieten vandaag. Eten was goed op smaak. Aanrader voor een ieder.
2 apr 2021 om 23:02 Heerlijk. Erg veel! De rode groentencurry was wat waterig, verder alles TOP. En enorm veel. Kunnen er nog een keer van eten.
2 apr 2021 om 20:23 Eten was een teleurstelling. Beide curry's hadden weinig smaak, leken aangelengd met water en hadden gortdroge kip. Na prettige ervaringen in het verleden, was dit een echte afknapper. Geen aanrader dus.
1 apr 2021 om 21:37 Heel lekker eten!
29 mrt 2021 om 12:48 Food was not good. delivery time was 30 mins late. vegetable was overcooked. Taste is blunt, sauce was watery in texture. Chicken Tandoori was burned. I really felt bad that I needed to throw the food.
28 mrt 2021 om 9:38 Food was ordered just past 19:00 and did not arrive until 20:45. No information about this, after the prescribed 50 minutes it just said the order would arrive shortly. This took another 55 minutes. Food was incomplete and curries were thin and not great.
25 mrt 2021 om 0:08 yeeeeeeeeeeeeeeees! Sooo good! Fast, delicious and such a big amount. Get it!!!!! (For us an after Exam treat, again next exam period). I recommend Chicken tandoori!!!
24 mrt 2021 om 19:19 Erg lekker gegeten!